I sæson nu: Græskar

Sæson: august – oktober

Græskar er i familie med squash og stammer fra Nordamerika – det er da også der, man ofte ser græskar brugt. Blandt andet i forbindelse med halloween, hvor de bliver lavet om til lamper og bliver brugt i tærter. Man ser dem oftere og oftere herhjemme, og det synes jeg er rigtig godt, for græskar har en rigtig dejlig smag – jeg synes de smager lidt af søde nødder. Og så har de dem mest fantastiske orange farve!

Græskar 008

I år skal jeg bruge græskar til at lave pure. Og noget af denne pure skal naturligvis bruges i en cupcakes. Derud over skal kernerne også bruges – der er en skam at smide sådan noget ud, når man nu kan bruge det i madlavningen.

Græskar 012


Comments

2 svar til “I sæson nu: Græskar”

 1. Dorthe Groth Avatar
  Dorthe Groth

  Kan man fryse græskarpurreen?

  1. Hej Dorthe

   Tak for dit spørgsmål 🙂
   Man kan sagten fryse pureen.

   Hilsen Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *