2013 på Cupkageriget

Vi er for længst kommet ind i det nye år… Men dog ikke mere, end at jeg ikke heeeelt har vænnet mig til at sige 2014 endnu.

2013 blev året hvor jeg tog springet og startede denne blog. Og jeg synes at jeg er kommet rigtig godt fra start, men det var en beslutning, jeg var meget lang tid om at tage. Havde jeg i det hele taget noget at byde på i det meget store blogland? Og ville min blog overhovedet give mening? Og var der overhovedet nogen, der ville læse med?

Men efter overtalelse og støtte fra familie og venner tog jeg springet. Og det er jeg rigtig glad for at jeg gjorde. Så d. 27/5 – 2013 Lavede jeg mit første indlæg, der handlede om Rabarber. Siden da er det blevet til 80 indlæg og 24 opskrifter på cupcakes. Så det har været et ganske produktivt år for mig…

Her er en lille top 5 over de mest populære indlæg i år 2013

5. Banan cupcakes med lys chokolade ganache frosting

Banan cupcake med chokolade frosting 004

4. Kandiseret appelsinskal

kandiseret appelsinskal 009

3. Skildpadde cupcakes

Skildpadde cupcakes

2. Grundopskrift: Marengs frosting

marengsfrosting på cupcake

Og det mest populære oplæg i år 2013 var…..

1. Karamel af kondenseret mælk

karamel kondenseret mælk


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *