Overvejelser om 2014…

Vi er for længst hoppet ned fra sofaen og ind i et nytår… Og derfor har jeg gjort mig nogle overvejelser om, hvad fremtiden skal bringe her på Cupkagriget.

cupkageriget 2014 001

Det er klart at jeg vil fortsætte med at bage cupcakes i alle mulige udformninger – jeg har stadig masser af ideer, der skal afprøves… Det er blandt anden brunsvigercupcakes, gulerodscupcakes og så vil jeg også eksperimentere lidt med lakrids.

Men jeg har også tænkt mig at kaste mig ud i det salte køkken. Jeg holder rigtig meget af at lave mad, og jeg laver også rigtig meget og forskelligartet mad. Så det vil jeg prøve at inkorporere her på bloggen. Jeg har en masse forskellige ideer til, hvad man kan bruge en cupcakebakke til. Blandt andet lasagne, grød, små brunchretter, nemme tærter osv… og jeg har faktisk allerede været i køkkenet… Det første forsøg gik ikke heeeeeeelt som jeg ville have det til…

Fraklip bagt havregrød 006


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *