I sæson nu: Brombær

Sæson: august – september

BrombærJeg elsker brombær. De er fulde af vitaminer og fulde af smag. Og så elsker jeg de smukke næsten kulsorte farve. De vokser vildt i hele landet, men de er bestemt ikke lettilgængelige. Ikke nok med at brombærrene har nogle lange onde torne. Så er de tydeligvis også rigtig gode venner med brændenælden! AV!!! Men tager man alligevel kampen op mod den genstridige plante, så vinder man – trods rifter og knubs – altid  i den sidste ende, for så kommer man hjem med masser af de lækre bær.

Brombær001Jeg har allerede været på rov en gang i år, men det er bestemt ikke sidste gang. Jeg er STORFORBRUGER af brombær. I år skal disse bær omdannes til marmelade, saft og naturligvis en cupcake. Derudover skal nogen af dem i fryseren. Så kan jeg tage dem op, hvis jeg får lyst til at smage lidt sommer…

BrombærBrombær er nemlig rigtig gode at fryse og kan holde sig i mindst 12 måneder i fryseren

 


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *