Fraklip: Skilt ganache

Jeg er i gang med at lave et indlæg, der handler om, hvordan man bruge ganache som frosting på cupcakes. Ud af de tre forskellige typer ganache jeg lavede (til en opskrift med en ChokoChock cupcake), var den med mørk chokolade, den eneste der skilte. Det er heldigvis meget nemt at redde. Som udgangspunkt kan men prøve at piske ganachen. Men det hjalp ikke i mit tilfælde. Det gjorde faktisk bare problemet værre…

fraklip skilt ganacheJeg kunne redde den ved at varme en lille smule fløde i en gryde. Fløden piskes i lidt efter lidt. Og pludselig har man en lække blank ganache igen…

fraklip skilt ganache

4 comments

  1. Tusind tak for det skrevne indlæg <3
    du reddede min ganache <3

    1. Hej Kristina

      Det er godt, at indlægget kunne redde en anden kagebager 🙂

      Glade kagehilsner fra Nina

  2. Hej Nina
    Jeg skal lige hører. Du varmede fløden, piskende du den så i den ødelagte ganache eller hvordan?
    Hilsen Kimmie

    1. Hej Kimmie

      Tak for dit spørgsmål. Det var nemlig lige præcis det jeg gjorde… Altså jeg varmede fløden og piskede derefter fløde i ganachen lidt efter lidt.

      Glade kagehilsner fra Nina

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.