Fraklip: Skilt ganache

Jeg er i gang med at lave et indlæg, der handler om, hvordan man bruge ganache som frosting på cupcakes. Ud af de tre forskellige typer ganache jeg lavede (til en opskrift med en ChokoChock cupcake), var den med mørk chokolade, den eneste der skilte. Det er heldigvis meget nemt at redde. Som udgangspunkt kan men prøve at piske ganachen. Men det hjalp ikke i mit tilfælde. Det gjorde faktisk bare problemet værre…

fraklip skilt ganacheJeg kunne redde den ved at varme en lille smule fløde i en gryde. Fløden piskes i lidt efter lidt. Og pludselig har man en lække blank ganache igen…

fraklip skilt ganache


Comments

4 svar til “Fraklip: Skilt ganache”

 1. Kristina Avatar
  Kristina

  Tusind tak for det skrevne indlæg <3
  du reddede min ganache <3

  1. Hej Kristina

   Det er godt, at indlægget kunne redde en anden kagebager 🙂

   Glade kagehilsner fra Nina

 2. kimmie Avatar
  kimmie

  Hej Nina
  Jeg skal lige hører. Du varmede fløden, piskende du den så i den ødelagte ganache eller hvordan?
  Hilsen Kimmie

  1. Hej Kimmie

   Tak for dit spørgsmål. Det var nemlig lige præcis det jeg gjorde… Altså jeg varmede fløden og piskede derefter fløde i ganachen lidt efter lidt.

   Glade kagehilsner fra Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *