Mine favoritter

Her er nogle af mine favorit cupcakes. Jeg synes at alle mine opskrifter er gode, men nogen kager er altså bare lidt bedre end andre…

Jeg har aldrig været særlig vild med skildpadde som chokolade. Men disse skildpadde cupcakes, kan jeg bare ikke sætte fra mig igen. Kombinationen af de lækre chokoladekager og romkaramellen er helt fantastisk

Skildpadde cupcakes

 

Jordbærtærter er en af mine absolutte favorit desserter. Og de bliver bestemt ikke dårligere af at blive til en jordbærtærte cupcake. Den søde marcipankage med det bitre mørke chokolade, den søde kagecreme og de friske jordbær… MUMS!!! Det er altså bare en vinder!

Jordbærtærte cupcake

 

Vores bryllupsdagscupcakes var også en stor favorit. Den friske hindbærfrosting passer perfekt til den søde Toblerone i midten af kagen

Cupcakes med toblerone og hindbær spiselige blomster

 

Endnu en redesignet kage, der kommer på farvoretlisten er disse rugbrødslagkager forklædt som cupcakes – en super lækker sommerkage med masser af smag

Brødtorte cupcakes

 

 

Gorgonzola er muligvis en lidt speciel ingrediens i en cupcake, men det fungerer virkelig godt i disse cupcakes med pære og gorgonzola

cupcakes med pære og gorgonzola 008

Disse gulerodscupcakes er ret nye på min blog, men de er meget hurtigt blevet til en ny favoritklassiker

Gulerodscupcakes 041

 

Jeg elsker græskar… Og disse græskar cupcakes er også en klar favorit… De smager dejligt krydrede og har en lækker fedtet smag fra de lækre græskar

Græskar cupcakes

 

Min mand får også lov til at få en favorit cupcake med på listen… En af hans favoritter er opskriften hindbærsnitte cupcake. Han elsker hindbærsnitter og han elsker denne cupcake

hindbærsnittecupcake

6 comments

  1. Hej Nina, super flot og informativ side jeg fandt her. Har problemer med italiensk marengs, der krymper, prøver nu med de 117 grader. Det er til Tarte au citron, og marengsen krymper, måske fordi jeg ikke kontrollere graderne ? Mange hilsner Annette Sjørup ?

    1. Hej Annette

      Tak for din søde kommentar og dit spørgsmål.
      Jeg er lidt i tvivl om, hvad du mener med at din marengs “krymper”? Mener du at den ligesom kollapser, og luften ryger ud af den?
      Det kan muligvis være fordi, dit termometer måler forkert. En italiens marengs, kan nemlig godt falde sammen, hvis sukkermassen er for varm eller for kold.

      Glad kagehilsner fra Nina

  2. Min marengs krymper også. Det er i diameteren på en fransk citrontærte, hvor der så efter bagning er luft 6-8 mm fra marengs til kagens side, hvorfor trækker marengsen sig sammen/krymper?

    1. Hej Chris

      Fransk marengs krymper ofte, hvis luftboblerne i marengsen er for store. Det er bedst at få små bobler. Dette kan man gøre ved at putte en syre i marengsen – det kan være vinsyre, citronsyre eller lidt eddike. Derefter skal sukkeret piske i lidt ad gangen ved lav til middel hastighed.

      Håber mine fif hjælper. God bagelyst 🙂

      Hilsen Nina

  3. Skøn hjemmeside 🙂 Jeg er vild med dine marmelade opskrifter – og vil nu kaste mig over cupcake bageriet 👍

    1. Hej Bente

      Mange tak for din søde kommentar 🙂 Det er skønt, at mine opskrifter lan bruges.
      Rigtig god cupcake bagelyst. Det vil du ikke fortryde! 😀

      Glade kagehilsner fra Nina

Skriv et svar