Fraklip: Cream Cheese Frosting

Jeg er i gang med at lave en opskrift på rose cupcakes. Men nogen gange går det ikke lige heeeeelt, som jeg gerne vil. Jeg har aldrig prøvet at lave cream cheese frosting før, men jeg tror at det passer bedre til min hybenrose cupcake. Jeg tror at man både lærer af sine fejl og sine succeser. Derfor vil jeg også lægge fejl ud på min blog.

Den første portion cream cheese frosting jeg lavede indeholdte også Mascarpone ost. Men den skilte… Hmm… Hvordan kan det mon være? Jeg læste på nettet at Mascarpone ville skille, hvis man piskede det for meget. Nå… Ud med det…

Den anden portion jeg lavede var kun med cream cheese, flormelis og smør. Men den blev alt for tynd. Jeg havde dog også puttet en smule hybenrosesaft i, og jeg tror, at det var det, der var problemet.

Tilføjelse:

Det er endelig lykkes mig at lave en rigtig god opskrift på cream cheese frosting… Den kan findes her: Grundopskrift: Cream Cheese Frosting

fraklip cream cheeseNæste forsøg bliver forhåbentlig en succes, så jeg kan få lagt opskriften på bloggen…


Comments

2 svar til “Fraklip: Cream Cheese Frosting”

  1. Hvor er det dog dejligt ærligt med fraklip! 🙂

    1. Tak for det 🙂 Jeg prøver at være ærlig, for det går galt for alle en gang i mellem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *