I sæson nu: Pærer

Sæson: august – november

Pærer 013

Eller egentlig burde overskriften have været: I sæson i lang tid – skynd dig sæsonen er næsten slut: Pærer. For pærerne har nemlig været i sæson i lang tid. Men hjemme hos mig bliver de altid overskygget lidt af æblerne. Men i år fik jeg tilbudt en stor pose conference pærer af en veninden, der havde plukket dem i sine forældres have. Det er skønt med lækre, danske råvarer – og når de ovenikøbet er gratis, så kan det jo ikke blive ret meget bedre.

Pærer 032Pæren er i familie med æblet, men i modsætning til æblet, kan man ikke gemme det, da pærerne har et lavt indhold af syre. Pærerne har en meget sød og fin smag, som jeg synes at svær at få ordentlig frem i kager. Den drukner let i det søde sukker. Så derfor skal alle de pærer jeg har fået ikke bruges til en cupcake. De skal henkoges halve, så holder de meget længere og man bevarer deres fine søde smag.

 


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *