Bloggen har haft fint besøg…

Forrige mandag fik min blog besøg af min gamle praktikklasse, og jeg har fået en masse dejlige kommentarer og respons fra dem. Det kan man jo kun blive glad i låget af. Dengang var det 4.B og i dag, er det 6.B. Klassen er i gang med et forløb, der handler om blogs, så i den forbindelse ville deres danskelærer, og min gamle praktiklærer, vise dem min blog. Det er jeg utroligt beæret over. Klassen gav mig et par ord med på vejen om min blog, som jeg har fået lov til at dele på min blog. Så de kommer her

Nogle af kommentarene gik på mine opskrifter på kandiseret bacon og bacon cupcakes:

Jeg kan godt lide den måde hun har sat det op på. Men det med det der bacon ser ikke særlig lækkert ud. Men det andet ser godt ud, jeg kan godt lide den med hyldebær cupcakes med æble, den ser god ud.

Hej Nina. Jeg synes opsætningen er god, og kagerne ser lækre ud. Det der bacon virker lidt klamt, men det kan jo være at det smager rigtigt godt? Men jeg kan i hvert fald godt lide din blog. (:

Andre kommentere handlede mere generelt om kage:

skal prøve bacon, og nogle cupcakes, ser lidt klamt ud. men jeg skal prøve noget af det(elsker kage) det fint side.

hej nina. jeg synes det nogen gode opskrifter du laver inde på din blog, og de ser meget lækre ud…

hej Nina hvad så du har nogle gode opskrifter. det ser lækkert håber det bliver bedre

hej. Nina din side med opskrifter kager og alt det lækre, er virklig godt. hvis nu at jeg skulle lave en kage/cupcake ville jeg helt sikkert bruge din blog. vi savner dig og Pernille

Dine opskrifter ser gode ud og jeg vil prøve at lave dem en dag og jeg har delt siden på facebook og håber der er nogle andre der ser din blog og liker og ser dine opskrifter

Hej Nina. Det er en meget sjov blog du har, og du får nok også en hel masse mennesker til at blive glade på grund af dine opskrifter:)

Mens andre kommentarer handlede om, hvordan de synes min blog så ud:

  • Hendes blog er godt sat op.
  • Maden ser rigtig god ud.
  • Billederne er også rigtig gode.
  • Hun tager cupcake billederne på en rigtig fed måse som normalpaspiktiv og frøpaspektiv.

jeg har set din side og jeg syndes den er fed

Hej Nina. Det er en meget sjov blog du har, og du får nok også en hel masse mennesker til at blive glade på grund af dine opskrifter:)

Jeg syntes at det var godt at der var så mange billeder, fordi f.eks. til bacon opskriften at det var godt at hun havde billeder ind i mellem opskriften, så man kunne se om man havde gjort det rigtig i for hold til udsenede. Jeg syntes det er godt at der er punkter for vær ting man skal gøre, men i nogle af opskrifterne står der ” Alle ingrdienserne skal hve stue tempratur” skal man så lade dem stå ude i en time eller hvad betyder det så?

Hej Nina. Du har gjort et rigtig godt stykke arbejde. Du har fået det hele med omkring dig selv og cupcakes.

 


Comments

Ét svar til “Bloggen har haft fint besøg…”

  1. Pernille Avatar
    Pernille

    Fed respons fra klassen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *