I lørdags havde vi gæster. Og i den forbindelse havde jeg lovet at lave brunch… Derfor lavede jeg blandt andet æg i toast bagt i en muffinbakke er en perfekt lille hapser til brunch – og så er det enormt nemt at lave… Denne opskrift er til 6 stykker – men du kan lave flere eller færre alt efter, hvor mange du skal bruge.
Antal: 6
Det skal du bruge:
- 6 stykker groft toastbrød
- 6 æg
- 1 pakke bacon
- salt
- peber
Fremgangsmåde:
- Steg bacon lækkert og sprødt og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle – gem det fedt, der er i panden… Det kan du nemlig bruge senere
- Tænd ovnen på 200 grader almindelig varme
- Skær skorpen af brødet
- Rul toastbrødet med en kagerulle så det bliver fladt og større
- Pensl muffinbakken med med baconfedtet
- Pensl brødet på begge sider med baconfedtet
- Put forsigtigt toastbrødet ned i hullerne i muffinbakken – det skal danne en lille skål
- Slå forsigtigt et æg ud i hver “brødskål”
- Drys hvert æg med lidt salt og peber
- Bag dem i ca. 15 – 20 minutter alt efter, hvor flydende du vil have blommerne
- Server dem med bacon og andet lækkert brunchtilbehør
Skriv et svar