Så er jeg tilbage!

Jeg er tilbage igen… Og jeg har allerede bagt nogle rigtig lækre cupcakes!

Mine sidste eksaminer er overståede, og jeg er blevet lærer! Min sidste eksamen var hjemkundskab. Og jeg fik 12! Det er jeg virkelig stolt af! Min eksamen bestod af en mundtlig og en praktisk del, og den praktiske del varede 1 time. Min eksamensmakker og jeg havde fokus på de positive mikroorganismer i maden. Derfor lavede vi et ostebord med brød og andet tilbehør. Jeg lavede et surdejsbrød bagt med valle, friskost krydret med persille, hvidløg og citronskal, fermenteret salsa og gravad laks.

Min eksamensmakker havde dækket et meget smukt bord, som vi præsenterede vores mad på.

ostebord praktisk eksamen hjemkundskab

Den næste tid på bloggen byder på bidrag til den tredje runde af Madbloggerudfordringen. Denne gang får man som madblogger ikke tildelt en anden madblogger med tre bundne ingredienser.

Til den søde køkken er ingredienserne:

  • Bær
  • Spiselige blomster/krydderurter
  • Chokolade

Til det salte køkken er ingredienserne:

  • Bær
  • Bladgrønt; salater, bladbede, spinat mv
  • Gris

Bidraget til det søde køkken kommer en af de følgende dage… Jeg skal lige have skrevet opskriften ind og redigeret billederne, men jeg kan sige så meget at det er en juni cupcake med hvid chokolade, rabarber, hyldeblomst og jordbær.

Juni cupcake med hvid chokolade rabarber hyldeblomt jordbær

 


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *