Der er stille for tiden…

Der har været stille på bloggen her på det sidste. Men det er ikke fordi jeg mangler ideer og opskrifter – faktisk tværtimod. Jeg har masser af ideer til lækre julecupcakes. Og jeg har nogle opskrifter, der bare ligger og venter på at blive skrevet ind… Men jeg har haft travlt med studierne og jeg har haft influenza. Så der er ikke ret meget energi tilbage… Men jeg har snart juleferie – og jeg er forhåbentlig også snart rask… Og så kommer der gang i bloggen igen. Der kommer blandt andet opskrifter på hjemmelavet krymmel, brunkage cupcakes og ris a la mande cupcakes. Sidst nævnte har jeg faktisk allerede lavet med stor succes til en julefrokost. Opskriften skal bare lige rettes lidt til… Derudover har jeg fået fingrene i min mormors gamle opskriftbog, så jeg vil også dele lidt ud af hendes opskrifter…

ris a la mande

 


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *