Fraklip: Bagt havregrød

Nyt år – nye græsgange… Derfor prøver jeg nogle nye ting af i køkkenet. En af disse er at jeg vil lave andet end kage til bloggen… Men jeg bryder ikke helt mit eget koncept, for jeg bruger stadig min muffinform.

Jeg har derfor kastet mig hovedkulds ud i mit første forsøg – nemlig bagt havregrød. Jeg skriver lidt mere om overvejelserne til dette, når jeg får opskriften til at virke. For den virker altså ikke helt endnu…

Fraklip bagt havregrød 005

Men jeg har lært flere ting… Opskriften sidder fast i bakken, hvis man ikke bruger en papirform – og det hjælper heller ikke at smøre den med olie først…

Fraklip bagt havregrød 006

Smagen var rigtig god, men konsistensen og teksturen var lidt for våd og lidt for klistret. Men jeg klør på, for der er helt bestemt et potentiale i det her.

Fraklip bagt havregrød 012


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *