I sæson nu: Græskar

Sæson: august – oktober

Græskar er i familie med squash og stammer fra Nordamerika – det er da også der, man ofte ser græskar brugt. Blandt andet i forbindelse med halloween, hvor de bliver lavet om til lamper og bliver brugt i tærter. Man ser dem oftere og oftere herhjemme, og det synes jeg er rigtig godt, for græskar har en rigtig dejlig smag – jeg synes de smager lidt af søde nødder. Og så har de dem mest fantastiske orange farve!

Græskar 008

I år skal jeg bruge græskar til at lave pure. Og noget af denne pure skal naturligvis bruges i en cupcakes. Derud over skal kernerne også bruges – der er en skam at smide sådan noget ud, når man nu kan bruge det i madlavningen.

Græskar 012

2 comments

 1. Kan man fryse græskarpurreen?

  1. Hej Dorthe

   Tak for dit spørgsmål 🙂
   Man kan sagten fryse pureen.

   Hilsen Nina

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.